lördag 19 april 2008

Toppendag!

Vi var ute på klubben fram till tidig eftermiddag. Lite extra skojjigt var det med lydnadstävlingar idag då ett briardekipage var där och tävlade :-) STORT GRATTIS till Annelie & Tara (Trésor De Brie Farha Fauve CF) Ni är så duktiga!!! Ja, du Annelie 157,5 poäng, vilken rysare...nästa gång så sitter 1:a priset. Lätt!!

Egentligen skulle jag ju ha varit hejjarklack och publik, men slutade som skrivare år domaren. Eftersom både jag och Anders hade uppgifter på klubben så hade Beppe och Gandhi det lite småtråkigt. Vi gottgjorde dom med en skogspromenad efter tävlingarna. OCH rengjorde får man väl säga, grabbarna var skitiga som få och det blev inte bättre ut av att Gandhi och Tara hade lerbadad ute på klubben. Det passade oss ganska bra att grabbarna for fram som tokar i snön...

Så här roligt kan det vara att bli ren...;-)

...sen lyssnade de...

...och spanade...

...och spanade.

Nej, de ligger inte - de går...

...för det visade sig att snön var djupare än vi trodde på vissa ställen. Jisses, vad vi pulsade!

En hel del spännande spår gick kors och tvärs genom skogen. Grabbarna snusade i så många de bara hann...och många blev det, för den här skogspromenaden tog bra mycket längre än vi hade planerat.

När vi kom hem slocknade grabbarna nästan direkt. Och Anders och jag lär få en hel del träningsvärk efter allt pulsande ;-)

Inga kommentarer: