söndag 20 april 2008

Söndag

För min del tillbringades hela dagen i Sollefteå på Mellannorrlands distriktskonferens(SBK). Intressant, kul och nyttigt men vi har 32 mil tur och retur så det var rätt skönt att komma hem sedan. Stel i kroppen efter allt sittande och glupande hungrig. Det blev en sen middag bestående av pasta med Gorgonzolasås. Grymt gott!!

Beppe och Gandhi har spenderat dagen med husse som hunnit med en hel medan jag var borta. Städat, diskat, varit ute på klubben och tränat och gått på långpromenad. Inte dumt att komma hem och se att allt är fixat och klart! :-)

Men dom nystädade golven höll sig inte länge... Kommunen har fortfarande inte sopat upp gruset på gator och trottoarer, så en dammsugning och golvtorkning till, blev det ikväll. Jag ska duscha av grabbarnas underreden nu när vi har avverkat sista kissrundan. Tycker så synd om hundarna när det är så här genomjävligt grus-dammigt. Att ha öppet och vädra hjälper ju inte ett dugg, det blir bara värre. Luften är liksom alldeles grå. Hugaligen!

Avslutar ikväll bloggen med ett SUUUUUPERSTORT GRATTIS till Gandhis halvsyster Glittra som blev BIR och GRUPP-placerad på SKK-utställningen i Västerås idag. GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!! Vilken liten karamell hon är!!! :-)

Inga kommentarer: