torsdag 3 april 2008

Städning...städning...städning

En del av morgonens skörd, hopsopat från en liten bit av sovrumsgolvet. Nu har det börjat! Vaknade imorse av att Anders påstod att det knappt gick att andas inne i lägenheten. En snabb andningskontroll visade att han hade helt rätt. Det FANNS bara inte någon ren luft att dra ner i lungorna!! :-O
Sen snön började smälta har vi dammsugit VARJE DAG, men det hjälper inte mycket...ujujuj.
Någon skrev till mig att: -"Att dammsuga när man har briard är som att skotta snö i snöstorm!" Preciiis så är det!!! Huvudet på spiken!!!
Nå, om vi tvåbeningar upplever andningssvårigheter av allt grusdamm, hur ska då hundarna själva känna det? Jisses!!
Har nu dammsugit och torkat golven i hela lägenheten, och hundarna har duschat. Men förmodligen ser det minst lika bedrövligt ut imorgonbitti...;-) Allt slags finlir och "pyntande" är härmed inställt, nu är det grovstädning som gäller-minst ett par gånger om dan!!
Men ikväll rymmer vi ifrån gruseländet, åtminstone för några timmar. Paolo Roberto föreläser om Respekt, Attityd och Att vara ung. Tror att det blir en givande kväll. :-)
Ha det gott!!
............................
Ber om ursäkt för att bloggen är jobbig att läsa, då det verkar vara stört omöjligt att få till en brytning mellan styckena. Har redigerat tusen gånger nu, men så fort jag publicerar blir texten "ihopgrötad" Helt idiotiskt, men det har säkert, någon av mig okänd men busenkel förklaring. Hrmph!!

Inga kommentarer: