tisdag 22 april 2008

Kanske årets sista tur ute på Storsjöns is...

Tog en sväng ute på isen med grabbarna igår. Vi höll oss dock till den del där jag vet att det nu på vintern, är lågt vatten - uti fall att ;-) Lite läskigt är det, det där med isar som brister...

Beppe och Gandhi älskar att vara ute på isen. Perfekt plats att leka på för springglada vovvar!

Två cowboys redo för duell? En viss likhet iallafall, då Beppe och Gandhi laddar för is-race...

Två knasluvor gör...ja vadå?

Gandhi fäller Beppe. Utdelas en varning, eller utvisning?

Nja, Beppe valde att ge igen med samma mynt, till den unge herrens stora förtrytelse...
...och för att riktigt se till att den yngre förmågan har förstått, så tar han till...wrestling?

Ger du dig, putte?

Nja, ger sig och ger sig...isåfall har han glömt det i samma sekund han kommer på benen igen ;-) Håhå jaja! Tur att Beppe är en tålmodig "storebror" och att de båda är med på noterna...

På promenaden hem tog vi en extrasväng då vädret var så himla härligt att man bara inte ville gå in. Små tussilago-solar har slagit ut överallt! Otroligt vad fort det går när det väl sätter igång.

Snön smälter så att det bara forsar i bäckarna. Beppe och Gandhi var nog vääääldigt sugna att hoppa i...matte tyckte dock att de var blöta nog av allt snöbus. Nån måtta får det vara!
När vi kom hem fick vi finbesök av Wille. Mormor och morfars gullunge!!! :-)

Jisses vad han växer och blir stor! Trots att man träffar honom så ofta känns det som om det har hänt MASSOR när man träffar honom nästa gång. Allt händer i raketfart.

Go och glad. Ett riktigt charmtroll!

Han tar sig fram på golvet rätt obehindrat nu. Och pillar, petar och upptäcker. Småfingrarna undersöker verkligen ALLT som kommer i hans väg. Och redan nu ser man att det bara lyser av okynne i hans ögon när han tar sikte på på något han vet att han inte får ha ;-)
När Wille hade åkt hem så tog Anders och jag hundarna och stack iväg på klubben och tränade en stund. För min och Gandhis del gick det både bra och mindre bra. Gjorde först en hitta-övning som var alldeles på tok för svår, men gjorde sedan en ny som han klarade bra. Anders och Beppe fortsätter att träna på elitmomenten.
...............................
Idag har jag varit barnvakt åt Wille nån timme medans hans mamma och pappa passade på att träna. Ja, jag fick ju i och för sig också träna. Hmm, får nog träningsvärk efter att Wille stått och hoppat upp och ner i mitt knä minst 100 gånger. Puh! :-D
Ja, sen har det dammsugits kilovis med grus och torkat golv - IGEN!! Åkte sen till klubben för flera uppletandeövningar och lite lydnadsträning. Nu i snösmältningstider är planerna riktigt klafsigt blöta, och Gandhi knorrade lite över detta men träningen gick ändå bra. Både det ena och det andra. Det känns faktiskt riktigt bra!
Anders hade en del att pyssla med för instruktörsutbildningen, så Beppe satt och surade i bilen men efteråt fick även han träna, och då var det frid och fröjd igen. ;-) Världens gladaste lurv!

Inga kommentarer: