tisdag 8 september 2009

Trist och tråkigt!

Beppe har dragit på sig en mystisk hälta i "framvagnen" och trots en himla massa klämmande och kännande så har vi inte kunnat lokalisera det onda. Och som vanligt så biter han ihop och visar inte med en min, vart han har ont. Ja, det gör ju inte saken lättare förstås.
Det vi VET är att han halkade på blött gräs ute på klubben för ca tre veckor sen. Han haltade då rejält på höger framben, men bara en pytteliten stund. Och det gick över så fort vi hade tittat, undersökt och klämt på hans onda ben.

Sedan dess har det inte märkts någonting, tills härom kvällen då han plötsligt var jättehalt när han skulle gå och lägga sig i sovrummet. Sen har hältan kommit och gått men det har varit lite svårt att se om det är höger el. vänster sida. Och då han inte haltar syns det ändå att han går lite "styltigt" i nerförsbacke. Inte ett pip säger han...men det märks att han är lite låg. Och så verkar han tröttare än vanligt. Imorgon ska han iallafall undersökas vidare och förhoppningsvis får vi svar på vart någonstans i "framvagnen" han har ont.
Lillgubben!
Ja sen så är det fartgalningen Jaffer som igår blev något "kantstött", men i övrigt mår förträffligt. Han lekte med en tik uppe på Anders jobb och skulle väl stajla eller nåt, när han i full fart sprang med huvudet rakt in i en bänk. Ajajaj! Denna bänk hade dagen innan blivit flyttad på, och han var väl van vid att det var fri framfart just där han sprang, men blev sedan mycket smärtsamt medveten om att så inte var fallet. Ja, så kan det gå när man ska impa på tjejer! ;-)
Tur iallafall att smällen hamnade på kinden och inte i ögat eller på tänderna...

I övrigt är väl allt ungefär som vanligt. Ja förutom att Anders har skaffat blogg! DET trodde jag aldrig ;-) Här är adressen: http://anderstj.wordpress.com/ En inte allför vild gissning är väl att han där kommer att skriva en del om hundarnas träning, utveckling och eventuellt ett och annat upptåg :-) Välkomna in!


Inga kommentarer: