söndag 13 september 2009

Lördag

Här är det lugna gatan. Beppes har varit på besök hos naprapaten och misstanken är att det är någonstans i armbågen han har ont. Han haltar inte just nu men går lite styltigt och stelt fram. En röntgen måste det ju bli härnäst, så får vi se om det är något som syns där.

Nånting är det ju i alla fall, med tanke på hur nöjd han är med vilan och korta promenader ;-) Gosar liksom in sig uppe i soffan och sover så gott och verkar inte alls sakna vare sig långpromenader eller träning. Där ligger han och muttrar och gruffar åt Gandhi och Jaffer så fort han tycker att dom stojar för mycket. Ja, inte för att dom bryr sig allt för mycket...hm, inte lätt att vara chef när ingen lyssnar :-)

På eftermiddagen kom jag på att jag var så inibombens sugen på blåbär, att jag tog med mej Jaffer upp i skogen och tänkte plocka lite. Tyvärr visade det sig att det var väldigt ont om blåbär just där vi var, men jag plockade litegrann i alla fall. Trots "hjälpen" jag fick av Jaffer ;-) Det är ju liksom så spännande att se vad matte letar efter bland blåbärsriset, så då måste man ju lägga sin nyfikna mallenos i blöt, och helst...precis där matte letar ;-)

Ja sen tog vi de lååånga, branta, smala trätrapporna i skogen upp brevid slalombacken. Man ser ju ner mellan trappstegen men han verkade inte bry sig nämnvärt att det var en bit ner till marken på vissa ställen. Innan vi gick ner hann det börja regna så trappan var ganska hal, så på nervägen tränade vi på att gå sakta och fint i trappan, och det skötte han finfint. Ja det är kanske förresten inte så dumt att träna sånt INNAN vinten, med tanke på hur backigt det är här... ;-)

Inga kommentarer: