fredag 15 maj 2009

Dags för en liten uppdatering

Till att börja med - hemsidan + mailadresser har varit ur funktion i några dgr, men nu går det bra att maila igen.
På hundfronten är det bara bra. Jaffer växer så det knakar, tappar tänder stup i kvarten och har de senaste dryga två veckorna börjat lyfta på benet när han kissar. Stora killen! :-) Men skulle man fråga Gandhi, så är Jaffer fortfarande en liten, liten bebis som behöver MASSVIS med omvårdnad ;-) Ojojoj, vilket bestyr han har haft med att tvätta Jaffer i munnen under tandömsningen! Och Jaffer finner sig givetvis i Gandhis ömma omsorger, gapar snällt och låter Gandhi "göra rent" tandgluggarna...huuur länge det än tar.
Ett och annat (läs mååånga) dikesbad har det blivit, nu när våren äntligen är här. Ju blötare och lerigare, desto bättre - tycker den fyrbenta trion. Gandhi den rackaren passade till och med på att ge sig ut och simma i Indalsälven för någon vecka sedan, med sikte på ett gäng Kanadagäss. Hrmpf!
Nackdelen med att låta det gå så här lång tid mellan uppdateringarna, är att man hinner glömma en hel del. Både stort och smått. Jag kan iallafall berätta att Beppe, Gandhi och Jaffer verkar trivas väldigt bra tillsammans. Det är mycket bus och stoj men dom är också väldigt duktiga på att ta det lugnt tillsammans. Ett fasligt trivsamt gäng. Och är det så att Jaffer går lite för långt, så åker han på en mildare "hjuling". Och sen är allt frid och fröjd igen. Hittills har han varit riktigt duktig på att lyssna på vad de stora pojkarna säger, så inte ens en liten tandrispa har han haft i huden. En klok liten kille! ;-) När han träffar andra hundar är det likadant, han har ett fint hundspråk.
Ehum...kanske bäst att passa på att njuta innan hormonerna börjar tala ;-)
Nu är det tävlingar på klubben i dagarna tre. Ikväll var det appellspår och lydnad och vi var där mest hela kvällen. Mycket trevligt! Anders ska åka iväg och titta på elitsöketen imorgonbitti men jag föredrar nog att ligga och dra mig en stund när jag får. Ja sen får vi väl se vad helgen har att bjuda på i övrigt.
Förra helgen var vi och kollade på en dansshow som Anders son Tom var med i. Jättekul att se alla de duktiga dansarna, och särskilt då Tom som blivit så duktig i street/hiphop och breakdance att han kvalificerat sig till både EM och VM. Alltså, hur fränt är inte det? Vilken kille!!! Det känns ju liksom inte så länge sedan han var en liten lilleputt som gjorde sina första försök till moves här på golvet i vardagsrummet.
Ja där ser man, är drömmen bara riktigt, riktigt stark så...

2 kommentarer:

Jeanette sa...

Härligt att se att ni är tillbaka igen.. Här tar vi det bara lugnt Femi har lagt på sig ca 9 cm runt midjan, så nu väntar vi med spänning på vad som komma skall. Ultraljud den 1 juni.
På vår blogg finns en del fina kort på Hellas när han fick prova på att bita lite.. Vi var ju tvungna att testa och se vad pappan går för = )

Femi skickar pussar till brorsan

lollo sa...

Tycker också det är kul med fräsch uppdatering! Vad roligt med Tom, det är inte illa att vara kvalad till så stora mästerskap! Pussa den lille från mej, de äldre syskonen var billiga för ett tag sen men nu verkar den värsta hormon ruschen vara över... Så om nån J-valp är till salu strax innan 1:års åldern tar vi den chansen fort som.... :-D