måndag 20 april 2009

En riktig kanonhelg blev det!

Planen var att vi på söndagen skulle ut och lägga spår, men på vägen dit snubblade vi över ett hemvärnsgäng som skulle träna patrullstig - och jag och Gandhi fick hänga på! *stooor lycka* Vi har ju provat en gång förut, i skog, men nu var det bland byggnader, containers och sånt. Även denna gång gick det jättebra. Gandhi var fokuserad, markerade snabbt och tyst på både ljud och vind och sprang glatt ut och undersökte sina fynd. Både han och jag tyckte att det var superkul :-) Ett STORT TACK till hela gänget för att vi fick komma och vara med!

Alla de fina bilderna i det här inlägget är tagna av Micke Eliasson. Fler bilder från dagen finns att se i hans fotodagbok http://www.mickejanco.se/ Han tar urläckra bilder och de har alltid nåt skoj för sig, så passa på att gå in och kika!
Ljudmarkering

Spanar


Det ÄR nån där!


Gandhi på väg mot en av vindfiggarna



Anders passade på att träna lydnad med Beppe under tiden vi höll på med patrullstigen. Men sen var det dags för spår för alla tre hundarna. Beppes gick finfint, men Gandhis var en katastrof då det visade sig att det låg en massa slaktrester efter en älg där vårt spår gick. Smakar smask, tycker Gandhi! ;-) Ehum...kan tillägga att vi avbröt.
Och så var det Jaffers tur. Han verkar ha förstått leken nu, och han for iväg som en liten dammsugare ut i terrängen. Spårade fint och synnerligen engagerat. Och såg ut att tycka att det var kanonkul!
Han lät sig inte ens störas av fotografen, utan kollade bara snabbt och dök sen ner med nosen igen och fortsatte. En riktigt skojjig lek!

Bus med husse

Jaffer snart 4 Månader gammal

Sen träffade han en ny kompis som heter Speed, och som är av rasen Berger des Pyrénées à face rase.

Vad är du för en?


Ja sen var det dags för spring och bus. En riktigt kul och snäll kille, den där Speed!

Sen åkte vi och hälsade på Nikolina, Robin och barnbarnet Wille och kollade på hans nya sandlåda. Och fick en demonstration i sandgrävning såklart, av en mycket lycklig och skitig unge :-D

Sen hann vi också med en stunds avkoppling och fika hemma hos Jerry och Helen. Himla trevligt!

1 kommentar:

Anonym sa...

härliga bilder!!! Kram lollo