söndag 8 februari 2009

Snö, snö, snö å ännu mera snö...

Jisses!! Hur mycket finns det däruppe egentligen? Känns som om det snöat nästan konstant hela denna vinter, och det bara fortsätter. Snövallarna är rejält höga nu och tar upp det mesta av trottoarerna, där snön för övrigt ligger åtminstone 1½ dm djup. Men det är som tur är inte så där jättejobbigt att gå ändå, då all den nya snön är dunlätt pudersnö. Vackert och kallt med andra ord. En riktig Jämtlandsvinter! Temperaturen har legat nånstans mellan -14 och -22 och det verkar hålla i sig.

Anders har drabbats av en riktig superförkylning och har varit riktigt dålig i snart en vecka nu. Hostar, har halsont, snörvlar och snyter nåt kopiöst - och bullrar och lever om så in i nordens på nätterna att han nu är utvisad ur sovrummet, för husfridens skull. ;-) Enda alternativet hade nog varit att jag fått sova med ett par hörselkåpor på huvudet, som nån slags öronpyjamas :-D Men nä...han får nog finna sig i att vara utvisad.

Lite konstigt att jag inte har blivit det minsta förkyld än, tycker jag. Fast DET har har min kära sambo en teori om...ehum.

Nu måste han iallafall krya på sig så fort som möjligt, för till helgen bär det iväg på en resa söderut igen för att hämta hem lilla mallevalpen. Blir spännande att se vad Beppe och Gandhi tycker om att få en liten lillebror :-) Ja sen måste vi ju börja valpsäkra litegrann här hemma. Det lär ju bli en hel del röj! :-D

Ikväll har vi varit på årsmöte på Brunflo Brukshundklubb. Trevligt som alltid och de bjöd både på föreläsning och supergod mat. Är fortfarande mätt och belåten. Och börjar nog bli lite trött. Jag får nog fortsätta blogga imorgon. Natti natti!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nämmen åhhhh är det redan dax (eller ni tycker väl inte att det är "redan" förståss...;). Ska bli sååå spännande att följa!

Kram på er!
anna m jämtlandsabstinens...:(

Anonym sa...

Undrar vad den teorin handlar om?!