söndag 25 januari 2009

Hipp Hipp Hurra!!!!

Gandhi och hans syskon fyller 4 år idag!!!

Men att han blivit vuxen - NEJ! Fortfarande påhittigt, valpigt nyfiken och uppfriskande busig...

...som han var när vi hämtade honom som 8 veckors parvel hos Jaana. Genomglad, kavat, självständig och med en makalös energi. Den sötaste lilla terrorist vi har sett!

Då, som ett litet ullknyte, röjde virvelvinden Gandhi runt - överallt. Inget eller ingen kom undan...

...med ögon som bara lyste av bus och rackartyg. Full fart mot nya upptåg och utmaningar. En katt som måste övermannas och brottas ner...

...leksaker och jättar att erövra...

...och mycket mat som bara måste stjälas. Det mesta smakade ljuvligt - grus, gamla utspottade tuggummin, sorkbebisar, flugor, en tillplattad och mumifierad råtta och inte minst innehållet i soppåsen - vilken skattkammare! :-D
Det första kommandot som lärdes in var inte SITT eller STANNA - det var SPOTTA!

Nu 4 år gammal har väl smaken förfinats...åtminstone lite. Det fullkomligt skamlösa stjälandet har mattats. Men ett och annat gott slinker fortfarande ner. Med åldern har han slipat på sin teknik - från soptunnerotare till mästertjuv. Snor sällan godsaker här hemma, men slukar gamla ruttna otäckheter ute i skogen...INNAN vi ens hunnit säga: "Spotta!" :-)

Nu som då, en otroligt lekfull kille med en makalös energi...

...älskar att springa och är sällan stilla mer än det behövs (och vill gärna vara med och bestämma NÄR det behövs) ;-)
Efter att ha gått igenom alla fotona som har blivit tagna under de här 4 åren, kan jag bara kontatera att: Himlars så kul vi har haft sedan Gandhi dundrade in i vårt hem!! :-)

En självständig lurvtuss som gärna hittar på egna aktiviteter, men som sällan gör några riktiga dumheter. Men även i det vi företar oss, deltar han i med liv och lust - en roligare kompis i skogen kan man nog inte ha! Följsam...när han vill. Så är det! Och om sanningen ska fram, så har han nog gett oss ett och annat grått hårstrå...och fortsätter att göra så ;-) Men en synnerligen älskvärd filur, är han. En äventyrare med ett hjärta av guld!

(Syrran Vilja och Gandhi - lika som bär)

Vi säger STORT GRATTIS till Gandhis alla syskon!!! Hoppas att ni får en finfin födelsedag med massor av godsaker. Själv firar Gandhi med leverpastej :-) Passar också på att säga STORT TACK till uppfödaren Jaana för denna fantastiska och tokroliga kille. KRAM på er alla!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

& ja må han leva & ja må han leva..... Stort GRATTIS brosan på födelsedan :)

Haja att vi nu ska föreställa vuxna??? Näe inte vi inte :)

Ja har haft en schysst da, jobbat :) jajamensan, fått lasagne, pannkaka och massor mé godis!!! Snälla tanter på mitt jobb :) :) Fick lite varm chocklad också men näe den koppen fick den där svart dricka upp :) hi hi jag tog kexet!!!

Puss på dig brosan och ha en nice kväll :)

Anonym sa...

Tänk att lill killen har blivit så stor. Fyra år är inte klokt, men vår lilltöss blev 2 idag å jag fattar verkligen inte vart tiden har tagit vägen.

Stort grattis på dig killen i efterskott från oss alla på Frimans

Anonym sa...

Ja han är bra stilig brorsan och påhittig som få tror att det ligger i släkten... Tiden har gått så himla fort förstår inte var den tog vägen. Det var ju inte länge sen dom var små vappar!!