tisdag 17 februari 2009

Får vi presentera...

Krokasmedens Jaffer!
Och rasen - Belgisk vallhund Malinois. Ett litet energiknippe som far runt här som en liten tornado, busar och drar runt på allt som är löst. Den 100 mil långa resan hem hit från Krokasmedens kennel i Göteborg fixade han jättebra och han var hur lugn och nöjd som helst, gnällde väl egentligen inte förrän det bara var 3,5 mil kvar av resan. Skönt!

Mötet mellan Jaffer och de stora briardpojkarna har gått riktigt bra. Gandhi blev stormförtjust på direkten och de har lekt, lekt och lekt. Beppe däremot, tycker ju ofta att valpar är rätt onödiga varelser och behandlar honom därför ganska avmätt. Muttrar och låter sträng inomhus, men är nog mer intresserad än vad han låtsas, för är dom utomhus tar Beppe stora Tigger-språng av glädje för att visa att han är en kul kille. Jaffer gillar honom iallafall helskarpt och jobbar stenhårt för att bli hans kompis. Ja envishet brukar ju löna sig!

Mer bloggeri och fler bilder kommer sen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skall bli kul att följa er :-) Matte påstår att hon känner igen det där med "tornado". Hälsningar brorsan Jedi som bor kalla o snöiga Värmland

Anonym sa...

Kommer över någon dag och sniffar lite på den valpmagen, hur gullig liten kille som helst :) skönt att grabbarna grus/bus digar honom.