söndag 22 februari 2009

Lite om helgens bravader

Igår var det Republikens Hund och där kom Gandhi så långt som till 2:a heatet, där han blev utslagen av en tax. Sedan fick vi följa tävlingen från åskådarplats. Ja inte Gandhi då förstås, som föredrog att äta korv istället för att följa det som hände på scenen. En köttbulle lyckades han stjäla också, från Sussie och Anneli som var "parkerade" brevid oss ;-) Ops! Så det kan bli :-D

Söndagen har varit lugn och behaglig. På förmiddagen var det städning på Furuparken efter gårdagskvällen och sen åkte vi och hälsade på i Ugglebo hos Helen och terven Skoj. Han och Jaffer hade riktigt roligt ute i snön. Fast Jaffer nog får växa på sig litegrann innan han kan springa ifatt den stora killen ;-) Men han försökte!

Nu är ju Skoj en väldigt snäll kille, så givetvis försökte han anpassa farten så att Jaffer hann med. En liten stunds lek till blev det inomhus medans vi fikade och sen provsov Jaffer deras kökssoffa, och den fick bästa betyg :-)

Nyblivna kompisar, Skoj och Jaffer.

Bästa kompisen!

Tre kompisar väntar på att bli serverade mat.

Sen vill ju Jaffer SÅ gärna delta även i Beppe och Gandhis "storpojksbus", men det är han alltför liten för. Han skulle nog försvinna i någon snödriva när de sprang över honom -lilleputten.

Men träna på att bemästra snödrivor kan man ju alltid, eller hur? Förr eller senare är man ju tillräckligt stor för att leka stora pojkars snöbuslekar...

4 kommentarer:

Anonym sa...

hmmm... Jaffer kan väl alltid använda Gandhi som "cammo-dräkt"?!! Han fullständigt försvinner ju halvvägs in i pälsen/truten på honom på en av bilderna nedan! Hahaha!!

Lycka till med det lilla livet, förstår att Anders har stora planer!

Anonym sa...

Är så avundsjuk på all er snö, här hade vi snökaos i lördags och idag är knappt inget kvar :-( Ser ut att vara bra med er alla!

Anonym sa...

Det var väl en himla tur att det blev lite fart på de där slöa belgarna också till slut! :)

Anonym sa...

Men vilken söt liten skitunge ni fått hem! :D