fredag 31 oktober 2008

Ett säkert tecken på att vintern är här...

...är att snökanonerna i slalombacken två kvarter ovanför oss, nu är igång. I stort sett dygnet runt. Om bara kylan håller i sig nu så kommer backen snart att vara full av glada, rödkindade ungar som svischar fram i farter man inte ens törs tänka på ;-)

Lite gruvsamt känns det faktiskt, så här i början av vintern - och kallt. Märkligt egentligen hur olika -4 grader känns, beroende på om det är i början eller i slutet av vintern. Nu sneglar man på dunjackan när det är dags och gå ut men när det är några få minusgrader på våren är det inga som helst problem att vara ute med bara vindjackan på sig. Hm, sitter väl mest i huvudet antar jag - vårälskare som jag är ;-)

Ta da!!! Nu ser det ut som om det blir en briardträff, också för oss i Briardklubbens Mellannorrlandsdistrikt. Himla kul! :-) Vi är ju inte så många och så är vi väldigt utspridda rent geografiskt. Mååånga mil emellan. Men tack vare Linda, vårt distriktsombud som gett sig tusan på att det ska gå, ser det nu ut som om vi äntligen kan träffas. Jag ser verkligen fram emot det, ska bli SÅ kul :-) En ros till dig, Linda!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Hopp! Ska bli roligt att träffas igen!! Ser verkligen fram emot den 29e november!! Ha det så bra fram tills dess!!