onsdag 5 november 2008

Tada!!!

Nänä, det är INTE vilken kaffebryggare som helst - det är en BILKAFFEBRYGGARE! Så coolt!! :-) Miljoooners kramar och Tusen Tack till Ulrika & Håkan för den kalasroliga OCH välbehövliga presenten. Himlars så gulliga ni är!! :-)

Ja, jag skulle nog påstå att ni känner oss VÄLDIGT VÄL, för den här fiffiga uppfinningen kunde inte ha hamnat mer rätt...men därmed INTE sagt att jag kommer att protestera mindre, nästa gång sambon envisas med att köra längs den totalt kaffelösa väg 296 eller E 45....för det fanns ju HELLER ingen toalett :-S (bloggen 8 Juli)

Ja oavsett vägval, så vet ni nu vart det finns nybryggt morgonkaffe på nästa Special eller så - i Familjen Fågels röda Forrrd. Varmt välkomna, go vänner!! :-)

Här hemmavid har det inte hänt så mycket. Anders & Beppe tränar på, ofta och intensivt och jag och Gandhi tränar på vi också, i våran egen takt;-) Med mörkret har Pannlampe-promenaderna i skogen återkommit, nåt det känns som om vi ägnar oss åt under stor del av vinterhalvåret.

Mörkret ställer också till det lite för Anders och Beppes träning...ja, det är inte heeelt lätt att hitta en ruta i gräset när det är kolsvart ute. Hm, vem vet, kanske det blir pannlampe-träning också? ;-D Idag tog dock husse ledigt ett par timmar mitt på dagen för att få träna i dagsljus. De körde igenom hela programmet och alla moment gick finfint. Bådar gott inför tävlingen på lördag?;-)

Ja, nu är det ju inte länge sedan jag badade grabbarna, men i ett anfall av pälsfixarlust hamnade dom i badkaret igen här i veckan, och nu är de SÅ fina och luktar jättegott! Men nu blir det definitivt inget mer bad för dom här gossarna det här året iallafall. Basta!

Briardträffen blir av - så himla kul!! :-) Vi ska hålla till i Ragunda och det blir den 29/11. Det ser vi fram emot och det ska bli så roligt att träffa alla :-) Tack snälla Linda, för att du har roddat det här. Du är en pärla!!

Så vill vi ge Gandhis syster Cartier Monzerat Fastidious Femi, matte Jeanette och uppfödaren Jaana ett rackarns STORT GRATTIS till nya titeln KORAD, som läggs till de övriga titlarna WW-2008, Selectionnée Belgien & LPI. Gandhi är SÅ stolt över sin syster och hälsar att hon ska få en stor, blöt puss när de träffas nästa gång! :-)

Imorgon blir det en spännande dag för mig och Gandhi minsann :-) Vi ska ut och pröva på patrullstig! Det är nåt jag velat testa länge, och om vi nu inte drabbas av snöstorm, spöregn eller drivis, så blir det av. Gandhi markerar fint, koncentrerat och tyst och jag tror att det här kommer att passa honom som hand i handske. Återkommer senare om hur det gick! :-)

Nä, nu blev det ett sånt där långt inlägg igen. Och återigen är det dags att krypa till kojs. Natti natti!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi väntar mé spänning på rapport!!!

Anonym sa...

Ska bli SÅÅÅ intressant att få höra om er framfart i skogen!!