lördag 20 september 2008

En lördag som inte riktigt gick som planerat...

Igår morse kl 5 vaknade Anders av att Beppe satt och "pratade" en massa. Och nog för att han är en rätt pratig hund annars...men vid den tiden brukar till och med han vara tyst. Husse anade oråd och innan han hunnit trassla ut benen ur täcket, satt Beppe vid dörren. Och ja, visst var det som befarat. Beppe var jättedålig i magen. Stackaren! Och strax efter 7 var det dags igen...och igen...

Dom skulle ha tävlat lydnad idag, men det blev naturligtvis inte av. Ja, sånt är livet! Men med tanke på hur sällan de här gossarna är dåliga i magen, så är det väl helt otroligt att att det skulle hända just nu. Och till råga på allt när tävlingen hölls på Strömsunds BHK, som ju är en så himla trevlig klubb att hälsa på hos. Trist!

Nå, Beppes glada humör har iallafall inte runnit av honom och han är både busig och lekfull så han piggnar nog på sig snart igen :-)

Veckan som gått har i övrigt varit bra. Vi lånade Wille lite och passade på att riktigt njuta av att vara mormor och morfar :-), vi har gått i rasparad på Djurens Dag och så var vi och kollade på agilitytävlingarna på klubben. Beppe fick dock stå över tävlandet i år då jag var lite rädd att hans gamla knäskada ska gå upp, nu när han och Anders är igång med tävlandet. Som plåster på såren fick han däremot tävla liiite agility med husse på en skojbana agilitygänget hade fixat. Såg riktigt bra ut! :-)

Samma skojbana tävlade även jag och Gandhi på, och det såg INTE lika bra ut, kan jag säga... ;-) Gandhi fullkomligt sög i sig agilityhundarnas tävlingsförväntan/stress under dagen, och var alldeles sjögrön. Ja, som en vulkan strax innan utbrottet ungefär. Och med den vulkanen sprang jag alltså ut på skojbanan...*flinar brett* Och där skulle vi springa fort och där fanns hinder - och regler för hur hinderna skulle tas. En hund som inte har tränat agility och som var så inibombens övertaggad att han skulle ha kunnat tugga sig genom hindren...eller ja...han FÖRSÖKTE faktiskt. Tugga sig igenom hindren, alltså. :-D Knappast några poäng för tjusigt utförande men kul hade vi! :-)

Lite annat har vi väl också haft för oss men det får vara till en annan gång, för nu har klockan hunnit bli natt igen och det är dags att gå och lägga sig. Natti!

Inga kommentarer: