söndag 7 december 2008

Kallt här och en massa snö...

...frostiga skägg...

...istappar och dimma. Nu när Storsjön håller på att frysa igen är det som om det ligger ett stort, tjockt lock av dimma över hela Östersund.

Inte just nån träning idag för hundarna. Eller ja...liiite för Beppe då, för husse inte kunde hålla sig trots föresatser om träningsfri dag ;-) Vi tog en långpromenad i Dagsådalen mitt på dan och jag tror att briardlufsarna uppskattade det lika mycket som Anders och jag. -11 grader kallt men himla skönt ändå...

...så härligt att husse ikväll kände att han var upplagd för ytterligare en skogsrepa, till Beppe och Gandhis förtjusning :-D Tempen hade då sjunkit ytterligare, till -17 uppe i skogen. Brrr!!! Men kanske den stabbiga middagen bestående av isterband, potatis och löksås bidrog till att hålla värmen uppe, för både husse och hundar verkade fasligt nöjda och glada när dom kom tillbaka.

Gårdagens förmiddag tillbringades också i skogen för husse och hundarnas del medan jag var barnvakt till barnbarnet Wille. Stooor lycka!!! :-) På kvällen letade vi upp en parkeringsplats som var plogad, fin och upplyst och så tränade vi lite med hundarna.

Ett foto som Anders tog igår. Nu är vintern här på riktigt!

Inga kommentarer: